Crêpes med ädelost

Fantastiskt läcker för- eller varmrätt. Crêpsen blir krispiga på utsidan och krämiga på insidan tack vare ädelost och kvarg. Paprika- och olivröran blir pricken över i tillsammans med ostkrämen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Ingredienser
8 portioner
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl kallt vatten
3 ägg
2 msk smör eller margarin
2 krm salt
Till stekning
smör eller margarin
Fyllning
3 paprikor
1 msk olja
1 tsk oregano
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 dl gröna oliver med pimiento
1 bit ädelost (à ca 140 g)
1 dl riven ost till gratinering
1 1/2 burk kvarg gourmet (à 250 g)
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stDet står ingenting i fyllningen hur mycket kesella det ska vara. Skulle vara roligt att veta så att man inte chansar.
Maria