Royal Christmas | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Royal Christmas

Underbar champagnedrink med julkänsla. Några droppar Angostura bitter på en bit råsocker i botten på ett champagneglas, häll på vinglögg och sedan fyller du med champagne och garnerar med en kanelstång. Royal Christmas är gott efter julmiddagen.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 glas portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Droppa över angostura bitter på råsockerbit och lägg i ett champagneglas. 
  2. Häll på vinglögg och fyll på med champagne eller mousserande vin. Garnera med kanelstång.

Ingredienser

Portioner: 1 glas
  • 3 droppar Angostura bitter
  • 1 bit råsocker
  • 2 msk vinglögg
  • 1 dl champagne eller mousserande vin
  • kanelstång
Lägg till i inköpslistan