Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
2
Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

Dessa cream cheesebollar tar lite tid att förbereda då de gärna ska kylas över natten, men de är dock lätta att laga till. Osten smaksätts med aprikoser och chili och innan servering dekoreras de genom att rullas i krossade ostbågar.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

Ingredienser

25 st
200 g  färskost
8   torkade aprikoser
3 msk  sötmandel
1 krm  chiliflakes
1 1/2 dl  ostbågar/cheez doodles
1 krm  salt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Älskar dessa, gör dom varje år till uppesittarkvällen och de blir alltid väldigt populära 😍

Sofia

2020-12-22

Urk! Som att sleva i sig creamcheese. Ostkrokarna mjuknar och blir mossiga på mindre än 10 minuter. Inte gott!

Karin

2011-08-20

Testa liknande recept

Rostad partymix
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtrostade mandlar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade salta mandlar
Betyg 4.5 av 5.
174 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatisk dukkah
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabba aprikosmuffins
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga