Citrussallad med amarettogrädde

Fräsch citrussallad på skivad apelsin och blodgrape. Citrussalladen får marinera i en kryddig lag med vanilj, stjärnanis och kanel. Perfekt att servera med en klick vispad grädde smaksatt med mandellikör och kanske en knaprig italiensk amaretti-kaka.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1135 KJ / 271 kCal
Fett11 g
Salt0.03 g
Kolhydrater38 g
Protein2 g
Kommentarer
2 stVäldigt god, en återkommande favorit! I synnerhet tillsammans med amarettikakorna. Lagom söt och frisk, trevliga färger och fina konsistensbrytningar med kakorna till! Fullpoängare!
Helena
En av våra favoritefträtter, En fräsch och smakrik avslutning som passar med många huvudrätter. Dessutom vackert. Brukar ta en extra apelsin, totalt 3 för 4 personer.
Ann