Citronmousse

Fräsch och god dessert är denna hemlagade citronmousse. Det tar lite tid för moussen att stelna i kylen, så börja gärna förbereda efterrätten i god tid. Den friska citronmoussen görs med agar agar vilket ger dig en lakto-vegetarisk efterrätt. Servera gärna moussen i glas, snyggt och smidigt.

Gör så här
00:02:30
00:25:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl. topping.
Energi1649 KJ / 394 kCal
Fett30 g
Salt0.1 g
Kolhydrater28 g
Protein2 g
Kommentarer
5 st"Det tar 25-30 min tills den får rätt konsistens” om man aldrig har gjort detta vad är då rätt konsistens?
Michael
Gjorde denna som efterrätt till Ankbröst med rödvinssås. Lätt att göra och en fräschör som passar "söndagsmiddagen"
Kirsten
Hej, jag gjorde receptet idag och serverade mina gäster dagen efter. Det lät som att det var en lyckad efterrätt! Däremot använde jag två tsk gelatinpulver istället för agar agar och det funkade suveränt! Detta skall göras igen
Joel