Citrondipp med räkor
Letar du efter ett festligt tilltugg eller en rolig förrätt? Testa att laga till en citrondipp med räkor. Du trär räkorna på små spett och doppar dem sedan i den krämiga citrondippen. Snyggt, lyxigt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002
Ingredienser
4 portioner
8 extra stora lyxräkor
1 morot
1 bit gurka (1 bit motsvarar ca 10 cm)
1 krm salt
1 msk smör
Sås
1 dl matlagningsyoghurt
strimlat skal och pressad juice av 1/4 citron (1/4 citron motsvarar ca 1 msk juice)
1 tsk flytande honung
1 krm medelhavssalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Enkel och god förrätt som uppskattades av gästerna. Jag tog lite mindre citronskal än receptet och en gnutta curry på räkorna. Dekorativt att hänga räkorna över glaskanten!
Lena
2007-04-25