Melon- och fetaostspett

28
4
Melon- och fetaostspett

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Melon- och fetaostspett

Ingredienser

45 spett
1/2 vattenmelon
300 g fetaost
1 msk flytande honung
1 msk hackad mynta
2 msk olivolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaosten med tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentarer

Annika

2020-06-16

Varför står det alltid bara mynta i recepten och aldrig vilken sorts mynta?

Redaktionen ICAse

2020-06-18

Hej Annika! Det finns oftast bara en sort av mynta i affären, grönmynta, varför vi skriver bara mynta. Skulle det vara en annan sorts mynta som krävs till receptet så skriver vi självklart vilken sort det ska vara. Hoppas att du gillar melonspetten! Hälsningar Elina

Sara

2018-08-23

Mycket gott och uppskattad drinktilktugg

Camilla

2017-03-06

Supergott, populärt och enkelt att göra