Melon- och fetaostspett
Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
45 spett
1/2 vattenmelon
300 g fetaost
1 msk flytande honung
1 msk hackad mynta
2 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför står det alltid bara mynta i recepten och aldrig vilken sorts mynta?
Annika
2020-06-16Hej Annika! Det finns oftast bara en sort av mynta i affären, grönmynta, varför vi skriver bara mynta. Skulle det vara en annan sorts mynta som krävs till receptet så skriver vi självklart vilken sort det ska vara. Hoppas att du gillar melonspetten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-18Mycket gott och uppskattad drinktilktugg
Sara
2018-08-23Supergott, populärt och enkelt att göra
Camilla
2017-03-06