Melon- och fetaostspett

Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
4
Melon- och fetaostspett

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Melon- och fetaostspett

Ingredienser

45 spett
1/2   vattenmelon
300 g  fetaost
1 msk  flytande honung
1 msk  hackad mynta
2 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaosten med tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Varför står det alltid bara mynta i recepten och aldrig vilken sorts mynta?

Annika

2020-06-16

Hej Annika! Det finns oftast bara en sort av mynta i affären, grönmynta, varför vi skriver bara mynta. Skulle det vara en annan sorts mynta som krävs till receptet så skriver vi självklart vilken sort det ska vara. Hoppas att du gillar melonspetten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-18

Mycket gott och uppskattad drinktilktugg

Sara

2018-08-23

Supergott, populärt och enkelt att göra

Camilla

2017-03-06

Testa liknande recept

Melon- och fetaostspett med mynta
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillostspett med melon
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaliforniska fruktspett
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Piggelin sommarsallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med fetaost, melon och mynta
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktsallad med mathavre
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga