Citron- och limemarmelad

Frisk och fräsch citron- och limemarmelad med intensiv smak. Passar utmärkt på rostat bröd eller kex men är även läcker i en tårta mellan chokladbottnar. Mycket lätt att tillaga!

Gör så här
Har du lagat receptet?

Frisk och fräsch citron- och limemarmelad med intensiv smak. Passar utmärkt på rostat bröd eller kex men är även läcker i en tårta mellan chokladbottnar. Mycket lätt att tillaga!

Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stSå god, gillar lite beska, men skar supertunna skivor, tycker det är snyggare och tror det blir mindre beska än Mixa, ska använda till mjuka kakor som glasyr och vispa i smör/färskost till topping. Älskar lime!
Eva
God arom och lagom söt. Men helvete så besk!!! Lite (!) på en kardemummaskorpa är gott. Eller lite (väldigt lite!) som smaksättning i kakor och liknande är säkert också gott.v
Ingemar
Besk men sur. Perfekt när man är glad och vill påminnas om att livet är ett lidande.
Anton
För beskt med skalen på
Sonja
Enkel att göra, syrlig och fräsch i smaken.
Madeleine
Varför står det 41/2 dl vatten 2 gånger i receptet? Ska väl bara vara 1 gång?
Gunnilla
Hej Gunilla! Tack för att du uppmärksammade oss på det. Vi har nu rättat till receptet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket