Chutney på trattisar

Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
5Världens godaste
Chutney på trattisar

Chutney på trattkantareller, ett mästerligt tillbehör till de flesta maträtter. De förvällda trattkantarellerna ger du smak av kanel, ingefära och ljuvliga katrinplommon. Den söta chutneyn förvaras sedan i kyl.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Chutney på trattisar

Ingredienser

1 sats
3 liter rensade trattkantareller
3 dl ättiksprit
7 dl vatten
1 liter socker
3 kanelstänger
1 tsk vitpepparkorn
2 tsk kajennpeppar
1 skalad gul lök
10 katrinplommon
2 msk skalad skivad färsk ingefära

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hållbarhet?

    Maria

  • Lite för mycket kanelsmak. Nästa gång provar jag med 2 stänger !

    Jan-erik

Testa liknande recept

  • Syltad svamp och rödlök
    Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chutney
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltade kantareller
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med svampsås
    Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad