Chutney på trattisar

Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chutney på trattisar

Chutney på trattkantareller, ett mästerligt tillbehör till de flesta maträtter. De förvällda trattkantarellerna ger du smak av kanel, ingefära och ljuvliga katrinplommon. Den söta chutneyn förvaras sedan i kyl.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Chutney på trattisar

Ingredienser

2 burkar
3 liter rensade trattkantareller
3 dl ättiksprit
7 dl vatten
1 liter socker
3 kanelstänger
1 tsk vitpepparkorn
2 tsk kajennpeppar
1 skalad gul lök
10 katrinplommon
2 msk skivad färsk ingefära

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentar

Lite för mycket kanelsmak. Nästa gång provar jag med 2 stänger !

Jan-erik

2012-10-24

Testa liknande recept

Syltad svamp och rödlök
Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltade kantareller
Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med svampsås
Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklade trattkantareller med chili och sesamfrö
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chutney
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja
Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad