Chokladdesserter är svårslagna! Den här krämiga, men samtidigt luftiga, chokladterrinen är perfekt för alla kakaoälskare – kronan på verket utgörs av en pigg chili- och ananassalsa.
Ingredienser
15 bitar
Chakladterrine
2
dl
vispgrädde
4
äggulor
1
dl
strösocker
200
g
mörk bakchoklad
100
g
osaltat smör
2
msk
honung
1
dl
kakao
Salsa
1
ananas
1/2
röd spansk peppar
2
msk
vatten
2
msk
råsocker
1/2
kruka basilika
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg. Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Kommentar
Christina
2015-08-11Usch, förstöra en dessert med BAKCHOKLAD!