Chokladmousse på kakao med jordnötscrunch

Chokladmousse på kakao med jordnötsströssel säger du när du serverar detta till gästerna! Låt de sedan gissa den hemliga ingrediensen. Ok, vi skvallrar – det är avokado. Med kakao, vanilj, honung, avokado, salta jordnötter och finriven mörk choklad lämnar denna lena och mäktiga kreation inget kvar att önska.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1915 KJ / 458 kCal
Fett33 g
Salt0.3 g
Kolhydrater30 g
Protein8 g
Kommentarer
7 stUrsäkta, med det här var den äckligaste efterrätten jag ätit i mitt 48-åriga liv. Jag som är en avocadoälskare. Och det sägs ju att man äter med ögat, detta ser exakt ut som ******. Har ICA ens testat den? Tänk inte tanken att laga detta!
Wenche
Nja, betydligt mer honung krävs än vad receptet anger, både till mousse och crunch.
Magnus
Mycket god och lätt att göra! Behöver kylas ett par timmar innan man äter den, för rätta smaken.
Ann-christine