Mumsiga chokladkladdkakor har strykande åtgång! Kakorna med kraftig smak av choklad blir härligt sega. Lätta att baka och perfekt att ta med sig på utflykt.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2010
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett, kontrollera chokladen.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, kontrollera chokladen.
Kommentarer
Izabella
4/23/2012Jättegoda kakor! Men vad är de vita prickarna på kakorna på bilden för något? Så blev det inte när jag bakade.
Jenny
6/29/2011Är det något fel med receptet eller är orden fel valda? "5. Vispa smör, socker och farinsocker lätt och pösigt med en elvisp" 2,5 dl socker och 50 gram smör har inte en chans att pösa, det är bara sockrigt med en gnutta smör. Hur är det tänkt att det ska vara?