Choklad- och pistagenötsflarn
![Choklad- och pistagenötsflarn](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Gudomliga chokladflarn som är pricken över i till de flesta glass- och moussedesserter. Strö hackade pistagenötter och hasselnötskärnor över rundlarna och försök vänta tålmodigt på att få provsmaka!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
![Choklad- och pistagenötsflarn](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
100 g mörk choklad
2 - 2 1/2 msk hackade pistagenötter
2 msk hasselnötskärnor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer