I Hongkong ligger vaniljdoften tät från alla gatukonditorier som bakar dessa söta minipajer, eller chinese egg tarts som de heter på engelska. Kort och gott består de av ett frasigt pajskal fyllt med en krämig, äggbaserad vaniljfyllning. Svårt att motstå!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2015
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Erika
2020-12-29Helt tokigt goda!! Tar mig till asien direkt!
Hanna
2015-08-29Jag tycker att de här är suveränt goda, servera med rårörda hallon och lite grädde - MUMS!
Redaktionen
2015-02-23Hej Susanna! Nej, kondenserad mjölk stelnar inte om man har det i ugnen utan ägg. Och att det smakar för mycket ägg, ja, det är ju en egg tarte, så den ska liksom smaka ägg… så du har nog inte gjort något fel alls, utan den blev säkert en perfekt egg tarte.