Vem har sagt att en chili behöver ta timmar att laga? Denna snabbvariant gör du på köttfärs, svarta bönor och kryddor som sätter sting! Servera med gräddfil, tacosås och tortillabröd som du enkelt friterar i stekpannan. Vardagsvänligt och väldans gott!
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd, kontrollera innehållet i buljongtärning/fond och kryddmixen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj en laktosfri gräddfil.
Kommentarer
Solvej
10/23/2018Barnens favorit
Susanne
3/13/20182½ vad köttbuljong? Tärning eller deciliter?
Redaktionen ICAse
3/29/2018Hej Susanne! Ursäkta att vi hade missat deciliter. Hälsningar Michelle