Krämig Chicken Tikka med en lätt gurksallad och basmatiris är en matig och alltid lika populär middagsrätt. Grytan kan alternativt serveras med bröd, gärna indiskt.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2011
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddblandningen för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfria mjölkprodukter.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölkprodukterna med mjölkfria alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Susanna
2021-03-22Ska det vara skållad mandel eller ska skalet vara kvar?
Bruno
2011-04-15En god smak av Indien. En rätt som kommer att lagas många gånger i vårt kök. Kompisen och jag skar för små kycklingbitar (för barnen) och bestämde oss därför att mixa mandeln istället för hela såsen. Det blev ett utmärkt resultat som imponerade på våra respektive. Går troligtvis inte att misslyckas med denna rätt!
Nina
2011-04-11Vansinnigt gott! I klass med den bästa indiska restaurang!