Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

Fyllig och mättande chiapudding med kokosmjölk och vaniljkvarg. Tänk bara på att chiafröna föredrar att svälla en stund, så vill du äta chiapuddingen till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan. Toppa med färsk frukt och kokos, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2062 KJ / 493 kCal
Fett43 g
Salt0.1 g
Kolhydrater14 g
Protein10 g
Kommentarer
3 stJag hade redan kvarg med Persika passion hemma och tog det istället för vanilj och det blev en mildare och godare smak.
Rose-marie
Skulle de funka med havremjölk också?
Michaela
Undrar vilken kokosmjölk som är bäst ?
Tahereh
Hej Tahereh! All kokosmjölk på burk funkar lika bra. Hälsningar Michelle
ICA-köket