Chèvrepaj

Lyxig och delikat matpaj som dessutom är lite nyttigare tack vare en pajdeg av grahamsmjöl. I pajskalet finns en läcker fyllning av sötpotatis, chèvre och färskost vilket gör chèvrepajen krämig och smakrik.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2000

Gör så här
00:10:00
00:15:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stVäldigt god och enkel att göra, rekommenderas verkligen!
Charlotta
Härlig paj , jag la till lite soltorkade tomater, då blev den ännu godare.
Lottie
Mild och fin Chèvresmak, krämig och jättegod.
Mariette
Lyckad paj, perfekt konsistens och en fröjd för ögat. Jag hade soltorkade tomater i istället för färskpotatis och serverade den med färsk basilika, jättegott!!!!
Pernilla
Gjorde stor succé på buffébordet på min 30-årsfest. Lagade till den dagen innan och serverade den ljummen till kallskuret mm.
Sara
Utmärkt alternativ om man är trött på kokt potatis eller ris. Fest och vardagsmat. Funkar med 5% färskost.
Annika
Var mycket god rumstempererad dagen efter.
Petra