Chèvrebröd

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvrebröd

Tilltalande ljust matbröd fyllt med krämig chèvre, krispiga valnötter, fräsch bladpersilja och söt flytande honung. Ett underbart gott bröd med härliga smakinslag.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Chèvrebröd

Ingredienser

2 bröd
5 dl kallt vatten
50 g rumsvarmt smör
600 g vetemjöl (600 g motsvarar 1 liter)
150 g durumvetemjöl (150 g motsvarar 2 1/3 dl)
20 g jäst
2 tsk salt

Fyllning

100 g chèvre (getost)
50 g valnötter
klippt bladpersilja
2 msk flytande honung
matfett till formarna

Gör så här

00:15:00
00:20:00
00:03:00
00:05:00
00:30:00
00:10:00
02:00:00
00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Socca – Kikärtspannkakor
    Betyg 4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrecrème
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad