Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär är en tjusig efterrättspaj. Pajbotten, som fylls med en kräm av naturell färskost och kvarg, gräddar du innan pajen fylls och garneras med färska bär exempelvis jordgubbar, vinbär eller blåbär.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stSka kakan frysas eller gräddas?
Simone
Hej Simone! Detta är en lite snabbare variant av cheesecake. Botten gräddas och sen rör du endast ihop fyllningen och häller i den i formen. Utan att varken grädda eller frysa den. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Älskar när man kan göra om recepten så alla kan äta gott! Allergivänliga recept är verkligen efterlängtade!
Mia
Gott och enkelt, men det goda bärs ju mycket upp av att bären är goda. Fyllningen är väldigt simpel. Gott och enkelt på gränsen till simpelt.
Karin
stabbigt och tungt. Kan man ersätta färskosten ochkesellan med något friskt och lättsammare?
Gunnel
kakan blir ännu godare om man använder kessella jordgubb/ lime istället!
Martin
Prova med att använda philadelfiaost med yoguhurtvanilj. Det gav en extra liten piff på smaken.
Therese
Enkel och god - som alla cheese cakes så blev den bättre dagen efter.
Karin
Har inte lyckats finna kesella vanilj i någon butik. Är det en ny produkt?
Agneta