Paprika- och chilirub

Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
0
Paprika- och chilirub

En rub är en torr kryddblandning som ger mycket smak på direkten. Den här paprika- och chilirubben är en riktig höjdare till fläskkött, gärna tjocka revbensspjäll. Se till att gnida in kryddorna ordentligt i köttet för mesta möjliga smak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Paprika- och chilirub

Ingredienser

1 sats
1 msk rökt paprikapulver
1 msk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
2 tsk malen kanel
1 tsk anchochili i pulverform
1 tsk farinsocker
1/2 msk nymald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.5 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bbq-krydda
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga