Paprika- och chilirub | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Paprika- och chilirub

En rub är en torr kryddblandning som ger mycket smak på direkten. Den här paprika- och chilirubben är en riktig höjdare till fläskkött, gärna tjocka revbensspjäll. Se till att gnida in kryddorna ordentligt i köttet för mesta möjliga smak.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2014
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för För 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samtliga ingredienser i en skål. Kryddblandningen är nu färdig att använda.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: För 1 sats
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk malen kanel
  • 1 tsk anchochili i pulverform
  • 1 tsk farinsocker
  • 1/2 msk nymald svartpeppar
Lägg till i inköpslistan