Cannelloni à la Burträsk

Ett snabblagat recept på delikat cannelloni à la Burträsk som passar perfekt till efterrätt. Du gör desserten av bland annat hjortronsylt, hjortron, lasagneplattor, Västerbottensost, vaniljglass och pistagenötter. Annorlunda och lyxigt!

Ingredienser
4 portioner
1 paket färska lasagneplattor (à 200 g)
2 1/2 dl hjortronsylt
1 paket frysta, tinade hjortron (à ca 250 g)
1 1/2 dl riven Västerbottensost
30 g smör (kallt) + smör till formen
Till servering
1/2 l vaniljglass
2 - 2 1/2 msk hackade pistagenötter
ev florsocker
Gör så här
00:01:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stHur får man lasagneplattor mjuka?
Sture martin
Hej Sture Martin! I detta recept har vi använt färska lasagneplattor de är mjuka redan från början, du hittar dem i kyldisken. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Basen är rätt god, varm hjortronsylt och glass. Men resten!! Jag vet inte .. mystisk helt enkelt.
Stefan
Skippa pastan, den gav ingenting. Snåla ej med ost och smör!sjukt gott!testa gärna att ha lite muskotnöt på
Erik