Himmelsk oxfilé som imponerar på gästerna! Perfekt som nyårsmiddag eller varför inte till 50-års kalaset? Oxfilén steks i ugnen med en klick av svampröran. Servera din läckra filé med rotfruktspytt och en läcker rödvinssås.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Britt-louise
2012-11-22Jag har bjudit på det en nyårsafton då vi var 12 personer. Jättegott och bra recept bra att förbereda och ha klart. Har även bjudit på det en födelsedag.
Hedvig
2007-08-26Kan det här receptet passa om vi blir många 30-40 st?. Annat kött? Rostbiff istället? Tänkt ha buffé.
Jimmy
2007-05-07En mycket uppskattad rätt. -Fick topp betyg av gästerna. Använde kålrot och palsternacka i rotfruktskompytten i stället för rotselleri. Bytte även ut sidfläsket mot bacon.