Brysselsallad med kastanj
![Brysselsallad med kastanj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Smakrik och mättande sallad av brysselkål, salladskål, vattenkastanjer och persilja. Denna smarriga brysselsallad med kastanj tillagar du på ungefär 45 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000
![Brysselsallad med kastanj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
undefined
250 g färska kastanjer
vatten
1 pkt fryst brysselkål (à 250 g)
1/4 huvud salladskål (1/4 huvud motsvarar ca 300 g)
3 msk olivolja
1 tsk örtsalt
1/2 dl hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer