Bröd i stekpanna

Betyg 3.2 av 5.
16 personer har röstat
7
Bröd i stekpanna

Baka härliga väldoftande bröd i stekpanna. Ingen ugn behövs till dessa smakfulla bröd, du gräddar dem på spisen i en stekpanna. Utmärkt till frukost eller när helst du vill ha färskt bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Bröd i stekpanna

Ingredienser

12 små bröd
4 dl  dinkel- eller vetemjöl
2 dl  grahamsmjöl
5 msk  blandade frön (t ex psyllium-, lin- och sesamfrön)
3 tsk  bakpulver
1 tsk  salt
3 tsk  brödkryddor
2 dl  vatten

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Smakar äckligt så inni bänken

Erik

2023-06-10

Spelar det någon roll vilken slags stekpanna man använder? Jag har en i teflon från Fiskars och vill ju inte gärna förstöra stekpannan ifall det finns alternativ som är bättre.

Ann-charlotte

2021-09-10

Kan man frysa in brödet när de svalnat ? Tack på förhand !

Anne-marie

2021-08-04

Hej Anne-Marie! Ja, det går bra att frysa bröden. Ett tips är att värma på dom på stekpannan igen efter upptining. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-08-05

Testa liknande recept

Grindalimpa
Betyg 3.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Annerstaskolans yoghurtlimpa
Betyg 3.4 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fullkornsscones
Betyg 2.9 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kavring med valnötter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grovt rågbröd
Betyg 4.3 av 5.
137 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågkakor
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga