Bröd i stekpanna

14
6
Bröd i stekpanna

Baka härliga väldoftande bröd i stekpanna. Ingen ugn behövs till dessa smakfulla bröd, du gräddar dem på spisen i en stekpanna. Utmärkt till frukost eller när helst du vill ha färskt bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Bröd i stekpanna

Ingredienser

12 små bröd
4 dl dinkel- eller vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
5 msk blandade frön (t ex psyllium-, lin- och sesamfrön)
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 tsk brödkryddor
2 dl vatten

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Ann-charlotte

2021-09-10

Spelar det någon roll vilken slags stekpanna man använder? Jag har en i teflon från Fiskars och vill ju inte gärna förstöra stekpannan ifall det finns alternativ som är bättre.

Anne-marie

2021-08-04

Kan man frysa in brödet när de svalnat ? Tack på förhand !

Redaktionen ICAse

2021-08-05

Hej Anne-Marie! Ja, det går bra att frysa bröden. Ett tips är att värma på dom på stekpannan igen efter upptining. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

John

2021-04-07

Väldigt gott. Saknade dock på vilken värme de skulle stekas på.

Testa liknande recept

Fullkornsscones
Veganska scones
Grindalimpa
Grovt rågbröd
Pannbröd