Bröd i stekpanna

Baka härliga väldoftande bröd i stekpanna. Ingen ugn behövs till dessa smakfulla bröd, du gräddar dem på spisen i en stekpanna. Utmärkt till frukost eller när helst du vill ha färskt bröd!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Gör så här
00:20:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stÄlskar det här brödet, så lätt att göra!
Emma
Smakar äckligt så inni bänken
Erik
Spelar det någon roll vilken slags stekpanna man använder? Jag har en i teflon från Fiskars och vill ju inte gärna förstöra stekpannan ifall det finns alternativ som är bättre.
Ann-charlotte
Kan man frysa in brödet när de svalnat ? Tack på förhand !
Anne-marie
Hej Anne-Marie! Ja, det går bra att frysa bröden. Ett tips är att värma på dom på stekpannan igen efter upptining. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Väldigt gott. Saknade dock på vilken värme de skulle stekas på.
John
Hej Ulrika! Bröd i stekpanna blir lite hårdare än i ugnen. Men använd gärna medelvärme! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Svårt att veta vilken värme jag ska ha i pannan. Blev ganska hårda och torra tyvärr.
Ulrika
Jag provade med havregryn istället för grahamsmjöl. Det fungerade. God smak på brödet!
Märit