Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Broccoli som doppas i smakrik majonnäs och sedan rullas i ett krispigt och salt jordnötshack passar både som snacks och som tillbehör till en varm maträtt. Majonnäsen smaksätts med jalapeño och grön tabasco för lite extra sting.

Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
250 g  broccoli

Jalapeñomajonnäs

1 msk  inlagd jalapeño
1 tsk  lag från inlagd jalapeño
1 1/2 dl  majonnäs
2 tsk  grön tabasco
salt
svartpeppar
1 1/2 dl  salta jordnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Förvånansvärt gott, kommer garanteras göras igen!

Susanne

2023-03-12

Näringsvärde per portion

Energi1716 KJ / 410 kCal
Fett39 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Sötsyrlig hoisin- och jordnötssås
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotsdipp med chili, ingefära, kokos och jordnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ångad spenat med jordnötssås
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jalapeño poppers
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het Thaibiff
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemmagjort jordnötssmör
Betyg 3.9 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga