Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Broccoli som doppas i smakrik majonnäs och sedan rullas i ett krispigt och salt jordnötshack passar både som snacks och som tillbehör till en varm maträtt. Majonnäsen smaksätts med jalapeño och grön tabasco för lite extra sting.

Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
250 g  broccoli

Jalapeñomajonnäs

1 msk  inlagd jalapeño
1 tsk  lag från inlagd jalapeño
1 1/2 dl  majonnäs
2 tsk  grön tabasco
salt
svartpeppar
1 1/2 dl  salta jordnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Förvånansvärt gott, kommer garanteras göras igen!

Susanne

2023-03-12

Näringsvärde per portion

Energi1716 KJ / 410 kCal
Fett39 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Sötsyrlig hoisin- och jordnötssås
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotsdipp med chili, ingefära, kokos och jordnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ångad spenat med jordnötssås
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jalapeño poppers
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het Thaibiff
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemmagjort jordnötssmör
Betyg 3.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga