Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

0
0
Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Broccoli som doppas i smakrik majonnäs och sedan rullas i ett krispigt och salt jordnötshack passar både som snacks och som tillbehör till en varm maträtt. Majonnäsen smaksätts med jalapeño och grön tabasco för lite extra sting.

Broccoli doppad i jalapeñomajonnäs och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
250 g broccoli

Jalapeñomajonnäs

1 msk inlagd jalapeño
1 tsk lag från inlagd jalapeño
1 1/2 dl majonnäs
2 tsk grön tabasco
salt
svartpeppar
1 1/2 dl salta jordnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1716 KJ / 410 kCal
Fett 39 g
Salt 1 g
Kolhydrater 6 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden