Brinj - grönsaksris

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Brinj - grönsaksris

Jasminris med smak från kryddnejlikor och kanel som fylls ut med morötter och purjolök. Alla ingredienser blandas och kokas i mjölk och vatten till riset är klart. Resultatet blir fylligt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Brinj - grönsaksris

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
2 morötter
1 klick smör
1 tsk salt
1 kanelstång
3 kryddnejlikor
2 1/2 dl jasminris
1 dl mjölk
4 dl vatten

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • När ska grönsakerna i?

    Gunilla

    Hej Gunilla! Hoppsan, grönsakerna hade visst fallit bort, vi ber om ursäkt för det. Vi har nu korrigerat texten. Grönsakerna ska i efter kryddorna. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Hur ska man göra med grönsakerna?

    Terese

Testa liknande recept

Kryddigt vin - god gåva
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glühwein – Varmt kryddigt vin
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vin chaud
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inlagda kantareller
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltade gröna tomater
Betyg 4.3 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snaps med julsmak
Betyg 2.3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad