Äppel- och plommonkompott

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Äppel- och plommonkompott

Ett enkelt recept på fantastisk kompott som passar utmärkt att servera till efterrätt. Du gör desserten av bland annat äpple, plommon och kanel. Servera den krämiga kompotten till smarrig vaniljglass.

Äppel- och plommonkompott

Ingredienser

12 portioner
6   äpplen
24   plommon
2 dl  koncentrerad svartvinbärssaft
4 dl  vatten
4   kanelstänger
15   kryddnejlikor
1   påse flagad mandel (à 50 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Vad är det här för mysko recept? Surt som... Inget socker?

Gunilla

2015-08-29

Testa liknande recept

Svartvinbärssnaps
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Studentbål
Betyg 2.3 av 5.
132 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärslemonad med svarta vinbär
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm svartvinbärsdryck med ingefära
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Currant cooler
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga