Brie och tomatpesto

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Brie och tomatpesto

Testa att servera brie och tomatpesto som förrätt nästa gång du får gäster. Du rostar baguetter i ugnen och lägger sedan på en skiva brieost och toppar med ett lager tomatpesto. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Brie och tomatpesto

Ingredienser

8 portioner
1 1/4 dl  pinjenötter (1 1/4 dl motsvarar 90 g)
8   soltorkad tomat i olja
2   vitlöksklyftor
1 dl  persiljeblad
1 dl  basilikablad
1 1/2 dl  färsk, riven parmesan (1 1/2 dl motsvarar 60 g)
2/3 dl  olivolja
1 msk  tomatpuré
färskmalen svartpeppar
400 g  mogen brieost
några små basilikablad till garnering

Brödkrutonger

1 - 2   baguetter
olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.
107 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baguette med brie
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vispad brie med soltorkad tomat
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med brie och tomatpesto
Betyg 2.9 av 5.
267 personer har röstat
Under 45 min att tillaga