Brie och tomatpesto

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brie och tomatpesto

Testa att servera brie och tomatpesto som förrätt nästa gång du får gäster. Du rostar baguetter i ugnen och lägger sedan på en skiva brieost och toppar med ett lager tomatpesto. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Brie och tomatpesto

Ingredienser

8 portioner
1 1/4 dl pinjenötter (1 1/4 dl motsvarar 90 g)
8 soltorkad tomat i olja
2 vitlöksklyftor
1 dl persiljeblad
1 dl basilikablad
1 1/2 dl färsk, riven parmesan (1 1/2 dl motsvarar 60 g)
2/3 dl olivolja
1 msk tomatpuré
färskmalen svartpeppar
400 g mogen brieost
några små basilikablad till garnering

Brödkrutonger

1 - 2 baguetter
olivolja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pesto alla genovese
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brie i ugn med jordgubbar och rostade hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med brie och tomatpesto
Betyg 2.9 av 5.269 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad