Brie och tomatpesto

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Brie och tomatpesto

Testa att servera brie och tomatpesto som förrätt nästa gång du får gäster. Du rostar baguetter i ugnen och lägger sedan på en skiva brieost och toppar med ett lager tomatpesto. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Brie och tomatpesto

Ingredienser

8 portioner
1 1/4 dl  pinjenötter (1 1/4 dl motsvarar 90 g)
8   soltorkad tomat i olja
2   vitlöksklyftor
1 dl  persiljeblad
1 dl  basilikablad
1 1/2 dl  färsk, riven parmesan (1 1/2 dl motsvarar 60 g)
2/3 dl  olivolja
1 msk  tomatpuré
färskmalen svartpeppar
400 g  mogen brieost
några små basilikablad till garnering

Brödkrutonger

1 - 2   baguetter
olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.
107 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brie i ugn med jordgubbar och rostade hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga