Brie och tomatpesto

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brie och tomatpesto

Testa att servera brie och tomatpesto som förrätt nästa gång du får gäster. Du rostar baguetter i ugnen och lägger sedan på en skiva brieost och toppar med ett lager tomatpesto. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

8 portioner
1 1/4 dl pinjenötter (1 1/4 dl motsvarar 90 g)
8 soltorkad tomat i olja
2 vitlöksklyftor
1 dl persiljeblad
1 dl basilikablad
1 1/2 dl färsk, riven parmesan (1 1/2 dl motsvarar 60 g)
2/3 dl olivolja
1 msk tomatpuré
färskmalen svartpeppar
400 g mogen brieost
några små basilikablad till garnering

Brödkrutonger

1 - 2 baguetter
olivolja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fylld brieost
    Betyg 2.4 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Baguette med brie
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pesto alla genovese
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Osttårta med rostade pinjenötter
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med brie och tomatpesto
    Betyg 2.9 av 5.268 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakad brie med glöggrussin
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad