Brie och tomatpesto

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brie och tomatpesto

Testa att servera brie och tomatpesto som förrätt nästa gång du får gäster. Du rostar baguetter i ugnen och lägger sedan på en skiva brieost och toppar med ett lager tomatpesto. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

8 portioner
1 1/4 dl pinjenötter (1 1/4 dl motsvarar 90 g)
8 soltorkad tomat i olja
2 vitlöksklyftor
1 dl persiljeblad
1 dl basilikablad
1 1/2 dl färsk, riven parmesan (1 1/2 dl motsvarar 60 g)
2/3 dl olivolja
1 msk tomatpuré
färskmalen svartpeppar
400 g mogen brieost
några små basilikablad till garnering

Brödkrutonger

1 - 2 baguetter
olivolja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.108 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brie i ugn med jordgubbar och rostade hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pesto alla genovese
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med brie och tomatpesto
Betyg 2.9 av 5.269 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad