Bönsallad med pinjenötter

Bönor är både gott och nyttigt. En bönsallad med pinjenötter är både fräscht, krispigt och mättande. Ät salladen som den är eller servera som tillbehör till kött eller kyckling.

Ingredienser
8 portioner
1 dl pinjenötter
1 burk berlottibönor (à 400 g)
1 burk kidneybönor (à 400 g)
1 burk vita bönor (à 400 g)
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 knippa salladslök
2 msk vitvinsvinäger
1 dl olja
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
200 g rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stMycket god & förvånansvärt fräsch sallad! Bytte ut lite av vinägern till citronzest.
Cecilia
En av sommarens bästa!!!
Hans-åke
Helt strålande sallad med en fint stekt kycklingfilé.
Hans-åke