Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar
![Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna läckra tunnbrödsklämma av crème fraiche, böcklingar, rökt kaviar och hårdkokta ägg smakar ljuvligt gott. Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar tillagar du på under 30 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001
![Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche
1/2 dl finhackad lök
2 grovhackade, hårdkokta ägg
1/2 dl rökt kaviar
salt och peppar
3 böcklingar
4 skivor mjukt tunnbröd
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller Imat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer