Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar

Denna läckra tunnbrödsklämma av crème fraiche, böcklingar, rökt kaviar och hårdkokta ägg smakar ljuvligt gott. Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar tillagar du på under 30 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche
1/2 dl finhackad lök
2 grovhackade, hårdkokta ägg
1/2 dl rökt kaviar
salt och peppar
3 böcklingar
4 skivor mjukt tunnbröd
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller Imat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer