Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar

Denna läckra tunnbrödsklämma av crème fraiche, böcklingar, rökt kaviar och hårdkokta ägg smakar ljuvligt gott. Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar tillagar du på under 30 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Böcklingklämma med ägg, lök och kaviar

Ingredienser

4 portioner
2 dl  crème fraiche
1/2 dl  finhackad lök
2   grovhackade, hårdkokta ägg
1/2 dl  rökt kaviar
salt och peppar
3   böcklingar
4   skivor mjukt tunnbröd

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller Imat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: uteslut ägget.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Picknick i det gröna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böckling med kaviaryoghurt
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böckling à la Torstensson
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad salsiccia med piadinabröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga