Blomkålsfrestelse med curry

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Blomkålsfrestelse med curry

Blomkålsfrestelse med curry passar både som en vegetarisk rätt eller tillsammans lite bacon. Tillaga blomkål tillsammans med purjolök och morötter i buljong och apelsinsaft och smaksätt med curry. Strö över mandelspån och servera med vildris.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Blomkålsfrestelse med curry

Ingredienser

4 portioner
1   blomkålshuvud
1   liten purjolök
3   morötter
2 msk  smör eller margarin
1 tsk  curry
2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
saft av 1   apelsin
1   påse mandelspån (à 50 g)
4   port vildris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sallad med rostad blomkål, apelsin och pumpakärnor
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsincrêpes med mandeltäcke och vaniljglass
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelströssel
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varmrökt lax med mandel- och citronströssel
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarprimörsallad i teriyaki
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga