Blomkåls- och currygratäng med mozzarella

Blomkål och curry är en otrolig kombo. Häll en gräddig och currydoftande sås över små buketter av blomkål, och låt gratängen tillagas i ugnen. Under gräddningstiden kokar du ris och förbereder gratängens topping bestående av persilja, tomater, minimozzarella och pumpakärnor. MUMS!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2021

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3178 KJ / 757 kCal
Fett42 g
Salt1.1 g
Kolhydrater62 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
4 stSmakade bra!
Tomas
Riktigt gott! Bytte ut mjölk mot kokosmjölk och fetaost istället för mozzarella. Var hur gott som helst.
Dania
Toppbetyg!
Josefine
Tyvärr, blomkål som kan vara så gott... Brittisk konsistens. Kanske kan bli bättre om man drar ner på kok och ugnstid.
Svante