Blodpudding med päron och katrinplommon
Blodpuddingen och knaperstekt bacon får ett rejält lyft när det serveras med en söt och syrlig blandning av plommon, päron och honung med en hint av muskot.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997
Ingredienser
4 portioner
2 päron
75 g katrinplommon
smör till stekning
2 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
muskotnöt
1 pkt rimmat fläsk (à ca 250 g)
500 g blodpudding
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hittade den 1997 och den håller även idag!!! Alla jag serverar den älska den!!!
Izabela agata
2023-01-10Hej Izabela Agata! Vad kul att höra att en sån här gammal goding håller även idag, tack för att du använder våra recept! ❤ Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-11