Blodpudding med päron och katrinplommon
![Blodpudding med päron och katrinplommon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Blodpuddingen och knaperstekt bacon får ett rejält lyft när det serveras med en söt och syrlig blandning av plommon, päron och honung med en hint av muskot.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997
![Blodpudding med päron och katrinplommon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 päron
75 g katrinplommon
smör till stekning
2 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
muskotnöt
1 pkt rimmat fläsk (à ca 250 g)
500 g blodpudding
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hittade den 1997 och den håller även idag!!! Alla jag serverar den älska den!!!
Izabela agata
2023-01-10Hej Izabela Agata! Vad kul att höra att en sån här gammal goding håller även idag, tack för att du använder våra recept! ❤ Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-11