Blodpudding med päron och katrinplommon

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Blodpudding med päron och katrinplommon

Blodpuddingen och knaperstekt bacon får ett rejält lyft när det serveras med en söt och syrlig blandning av plommon, päron och honung med en hint av muskot.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Blodpudding med päron och katrinplommon

Ingredienser

4 portioner
2 päron
75 g katrinplommon
smör till stekning
2 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
muskotnöt
1 pkt rimmat fläsk (à ca 250 g)
500 g blodpudding

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Hittade den 1997 och den håller även idag!!! Alla jag serverar den älska den!!!

Izabela agata

2023-01-10

Hej Izabela Agata! Vad kul att höra att en sån här gammal goding håller även idag, tack för att du använder våra recept! ❤ Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-01-11

Testa liknande recept

Katrinplommonfyllda järpar
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lafitas plommon- och äppelfläsk
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mormors revbensspjällsgryta
Betyg 3.4 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Plommongryta med rådjur
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Palt
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga