Blodpudding med päron och katrinplommon

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Blodpudding med päron och katrinplommon

Blodpuddingen och knaperstekt bacon får ett rejält lyft när det serveras med en söt och syrlig blandning av plommon, päron och honung med en hint av muskot.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 päron
75 g katrinplommon
smör till stekning
2 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
muskotnöt
1 pkt rimmat fläsk (à ca 250 g)
500 g blodpudding

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hittade den 1997 och den håller även idag!!! Alla jag serverar den älska den!!!

    Izabela agata

    Hej Izabela Agata! Vad kul att höra att en sån här gammal goding håller även idag, tack för att du använder våra recept! ❤ Hälsningar Elina

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Sticky toffee pudding med päron
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chutney
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lafitas plommon- och äppelfläsk
    Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blodpudding med äppel- och lökfräs
    Betyg 4.5 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig kotlett i plommonsås
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad