Blodgrape med yoghurt, solrosfrö, honung och mynta

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Blodgrape med yoghurt, solrosfrö, honung och mynta

Blodgrape med yoghurt och mynta är en frisk dessert eller en lyxig start på dagen. Sötman i den friska röda grapefrukten förstärks av lite honung och smakerna rundas av med krämig yoghurt. Knapriga solrosfrön och illande grön mynta gör den till en lika vacker som god citrusefterrätt.

Blodgrape med yoghurt, solrosfrö, honung och mynta

Ingredienser

4 portioner
2 blodgrapefrukt
2 dl turkisk yoghurt
1 dl solrosfrö
2 msk flytande honung
1/2 kruka mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supergott!Men se till att skär bort allt vitt annars blir det svårt att äta.

    Elin

Näringsvärde per portion

Energi846 KJ / 202 kCal
Fett11.5 g
Kolhydrater18 g
Protein5.6 g

Testa liknande recept

  • Melon med honungsyoghurt
    Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citrus fizz
    Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrussallad med lime- och myntasocker
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minthie
    Betyg 2.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Müsli
    Betyg 2.7 av 5.324 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grapejuice med spenat och basilika
    Betyg 2.9 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad