Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Blåbärsyoghurt med citron och kanelgranola

Ett lyxigt recept på blåbärsyoghurt med citron och kanelgranola att servera till frukost. Du gör receptet av yoghurt, citron, blåbär och banan. Toppa med kanelgranola eller annan müsli och avnjut!

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda yoghurt, citronskal och blåbär i en bunke.
  2. Lägg upp yoghurten och toppa med skivad banan och Kanelgranola.

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, tex Alpro soya yofu naturell.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 5 dl naturell yoghurt (gärna ekologisk)
  • skalet av 1 citron
  • 1 paket frysta, tinade blåbär (à 250 g)
  • 2 bananer
Lägg till i inköpslistan