Bars funkar både som mättande mellanmål eller en riktig energiuppladdning innan träningen. Hemgjorda bars är dessutom snällare mot plånboken. Torkade blåbär och råg ger smak och passar fint ihop.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: uteslut rågflingor och ersätt havregryn med ren havre.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smakar mest fikon & känns lite geggiga.
Cecilia
2018-03-26Jättegoa bars! Tog vad jag hade hemma: kokosflingor, tranbär istället för blåbär och havregryn istället för rågflingor, chiafrön i gel (ca 3/4 dl) resten av ingredienser precis samma...mums!. Nästa gång ska dubbla receptet!
Hilda
2018-01-22Hej! Jag funderar på varför de skall förvaras i kyl eller frys? Behövs det verkligen? Vad är det i som gör att det behövs? Tack på förhand!
Marie
2017-10-18