Björnbär med havresmul

Betyg 3.9 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Björnbär med havresmul

Björnbär med havresmul är en enkel, härlig och spröd efterrätt där du varvar havresmul med matyoghurt och björnbär i glas. En fräsch och tjusig dessert som både vuxna och barn gillar!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Björnbär med havresmul

Ingredienser

4 portioner
1 dl havregryn
2 msk rörsocker
2 msk smör
2 dl björnbär (eller andra bär)
2 dl matyoghurt (10 %)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Enkelt och gott, tärnade äpplen och avrunnen vaniljfil smakade också bra till. Hade lite kanel i havrefräset.

    Therese

  • Enkelt att göra och väldigt fräscht och gott!

    Åshild

  • Enkelt, snabbt och gott. Skall testa med andra bär också.

    Peo

  • Havresmulet gör att det blir gott

    Birgitta

  • Väldigt snabbt att svänga ihop och fick tummen upp av alla här hemma.

    Kirsi

Testa liknande recept

  • Smoothiebowl med björnbär
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Björnbärs- och mandelkaka
    Betyg 3.1 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärssylt med gin
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärsmarmelad med lakrits
    Betyg 4.6 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blandbärssaft
    Betyg 2.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad