Biffcrostini
Detta recept på biffcrostinis är ett utmärkt tilltugg på festen eller som en liten aptitretare innan middagen. Ricottaost, crème fraiche och rostad lök ger smak åt skivorna av rostbiff som serveras på små crostinis. Toppa med en kvist persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004
Ingredienser
30 portioner
30 crostini
smör eller ricottaost
skivor av rostbiff
svartpeppar
1/2 - 1 tsk gourmet crème fraiche (per crostini)
persiljekvistar
rostad lök
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri crostini och glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer