Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Biffcrostini

Detta recept på biffcrostinis är ett utmärkt tilltugg på festen eller som en liten aptitretare innan middagen. Ricottaost, crème fraiche och rostad lök ger smak åt skivorna av rostbiff som serveras på små crostinis. Toppa med en kvist persilja.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 30 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bre smör eller ricottaost på crostini (färdigköpta). Skär rostbiffskivor i bitar, lagom stora att lägga dubbelvikta på bröden.
  2. Krydda med svartpeppar.Toppa med gourmetcrème fraiche med bearnaisesmak och garnera ev små persiljekvistar och lite rostad lök.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri crostini och glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 30
  • 30 crostini
  • smör eller ricottaost
  • skivor av rostbiff
  • svartpeppar
  • 1 tsk gourmet crème fraiche (per crostini)
  • persiljekvistar
  • rostad lök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?