Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
4.9Världens godaste
Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ett lite annorlunda recept på den ljuvliga smörsåsen beurre blanc – här på ett nytt vis med hackade vindruvor, gräslök och rom eller kaviar. En sås som passar perfekt till fisk!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ingredienser

4 portioner
1/2 bananschalottenlök
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
250 g rumsvarmt smör
1 dl kvartade kärnfria druvor
2 msk forell- regnbågslaxrom eller tångkaviar
2 msk finskuren gräslök
salt

Gör så här

Receptet är för 4 port och ger ca 3dl sås.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2058 KJ / 492 kCal
Fett51 g
Salt1.26 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Grape- och druvjuice
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Slush med sötmelon, druvor och hallon
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bruschetta med kanelfrästa druvor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vaniljfromage med blandade druvor
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad