Oj så gott! Klassikern korvstroganoff som vi här väljer att tillaga med pastasås (smaksatt med basilika) och vispgrädde, ger ett både välsmakande och härligt krämigt middagsrecept! Till den matiga stroganoffen serveras nykokt ris och krispig broccoli.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
33 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisbeth
2021-01-13Jag gör den lite smalare med kycklingkorv och matlagningsgrädde samt även lite chilipeppar.
Conny
2020-03-16Snabbt, enkelt men framförallt Gott, med lite extra chilipeppar.
Louise
2015-02-15Klockren rätt!! Lätt och snabblagad! Använde cayennepeppar i den och blev riktigt bra med den starka eftersmaken! Kommer definitivt göra den igen. Bytte ut grillkorven till vanlig falukorv.