Baskisk cheesecake med kaffe och choklad

Upplev den baskiska cheesecaken i en ny tappning med smak av kaffe och choklad bakad i små portionsformar. Låt dig förföras av denna spännande twist på en trendig dessert som tar dina smaklökar på en resa till hjärtat av Baskien.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2023

Gör så här
00:12:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1931 KJ / 461 kCal
Fett38 g
Salt0.7 g
Kolhydrater23 g
Protein8 g
Kommentarer
8 stOm man vill göra den glutenfri, kan man då bara byta till t ex mandelmjöl rakt av, samma mängd?
Maria
Hej Maria! Det är inget vi har testat men det borde gå, eller det kanske är bättre om du tar 2 msk mandelmjöl och 1 msk majsstärkelse också så att den har chans att sätta sig lite bättre. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Riktigt goda och krämiga. Tips att toppa med hackade nötter och färska bär.
Johanna
Ganska mastig tyckte både jag och gästerna. Ingen åt upp hela portionen.
Katarina
Världens konstigaste recept, blev ren geggamoja. Gick ej att servera till gästerna. ☹️
Malin
Supergoda! Blev en hit i helgen! Dock så fick jag inte ut dem ur pappersformarna så fick ätas sked och grädde. Men lika gott det ju.
Sophie
Det står max 220 grader på muffinsformarna (och dessutom har ugnen maxvärme 230). Borde funka om jag gräddar längre tid?? Och så undrar jag hur de blir om man fryser de muffins som inte går åt.
Agneta
Hej! Går de att frysa?
Eva
Går det att göra i en stor form? Hur länge ska man grädda i så fall?
Hannah
Hej Hannah! Just detta recept är inte provlagat i en stor form så det är svårt att svara på men kika gärna här: https://www.ica.se/recept/baskisk-cheesecake-729351/ och smaksätt eventuellt med kaffe och choklad. Hälsningar Lisa
ICA-köket