Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs

Utsökta basilikafyllda schnitzlar med olivfräs. Till fyllningen av skinkschnitzlarna behöver du färsk basilika och mjukost. Ha en röra av oliv, purjolök och persilja över de stekta schnitzlarna och servera till potatis och en frisk tomatsallad.

Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs

Ingredienser

4 portioner
1/2   kruka basilika
1 dl  mjukost
500 g  färsk skinka eller bogfläsk i tunna skivor
1   ägg
1 dl  ströbröd
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
2 msk  olja
1   purjolök
1   burk gröna oliver
1 msk  olja
1 dl  hackad persilja
kokt potatis
tomater
lök

Gör så här

Tips

Olivfräset kan uteslutas och de klassiska tillbehören citron, ansjovis och kapris kan serveras till istället.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Toast med skinka och ost
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Schnitzlar à la lemone
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med skinkost
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggsoppa med nudlar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinka med oliv- och kaprismarinad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga