Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs
![Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utsökta basilikafyllda schnitzlar med olivfräs. Till fyllningen av skinkschnitzlarna behöver du färsk basilika och mjukost. Ha en röra av oliv, purjolök och persilja över de stekta schnitzlarna och servera till potatis och en frisk tomatsallad.
![Basilikafyllda skinkschnitzlar med olivfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 kruka basilika
1 dl mjukost
500 g färsk skinka eller bogfläsk i tunna skivor
1 ägg
1 dl ströbröd
1/2 tsk salt
1 krm peppar
2 msk olja
1 purjolök
1 burk gröna oliver
1 msk olja
1 dl hackad persilja
kokt potatis
tomater
lök
Gör så här
Tips
Olivfräset kan uteslutas och de klassiska tillbehören citron, ansjovis och kapris kan serveras till istället.
Har du lagat receptet?
Kommentarer