Quesadilla med burkskinka och mjukost med jalapeño
Är du sugen på quesidillas men orkar inte att riva, hacka och ha dig så kan du testa den här goda varianten med burkskinka, och mjukost med jalapeños. Strimla skinkan blanda majs och mjukost och sen stek en stund på varje sida och vips har du en enkel och god middag.
Ingredienser
4 portioner
1 förp pressad skinka (à 326 g)
1 förp majskorn (à 340 g)
1 förp mjukost hot jalapeño (à 250 g)
salt
svartpeppar
2 förp tortillabröd medium (à 320 g)
1 dl matolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3894 KJ / 931 kCal
Fett40 g
Salt6.4 g
Kolhydrater99 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer