Quesadilla med burkskinka och mjukost med jalapeño

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Quesadilla med burkskinka och mjukost med jalapeño

Är du sugen på quesidillas men orkar inte att riva, hacka och ha dig så kan du testa den här goda varianten med burkskinka, och mjukost med jalapeños. Strimla skinkan blanda majs och mjukost och sen stek en stund på varje sida och vips har du en enkel och god middag.

Quesadilla med burkskinka och mjukost med jalapeño

Ingredienser

4 portioner
1 förp pressad skinka (à 326 g)
1 förp majskorn (à 340 g)
1 förp mjukost hot jalapeño (à 250 g)
salt
svartpeppar
2 förp tortillabröd medium (à 320 g)
1 dl matolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3894 KJ / 931 kCal
Fett40 g
Salt6.4 g
Kolhydrater99 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Smokey chipotle quesadilla
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetarisk quesadillas
Betyg 3 av 5.
280 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadilla med het köttfärs och avokadoyoghurt
Betyg 3.4 av 5.
52 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quesadilla med bönröra, coleslaw och majskolv
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga