Banh mi är en vietnamesisk baguette fylld till bredden med godsaker! Här fyller vi brödet med asiatiska fläskköttbullar med smak av vitlök, salladslök, chili och koriander och krispiga, sötsyrliga picklade grönsaker. Dessutom: chilimajo som blir pricken över i:et.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så snabbt och enkelt, så fantastiska smaker. Fullträff.
Dominika
2021-02-28Återkommande favorit!
Angelica
2020-10-29Har ni glömt vattnet i det picklade grönsakerna?
Anna
2020-04-11Hej Anna! Detta är snabbpicklade grönsaker så det behövs inget vatten. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-04-14