Banh mi är en vietnamesisk baguette fylld till bredden med godsaker! Här fyller vi brödet med asiatiska fläskköttbullar med smak av vitlök, salladslök, chili och koriander och krispiga, sötsyrliga picklade grönsaker. Dessutom: chilimajo som blir pricken över i:et.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Kommentarer
Dominika
2021-02-28Så snabbt och enkelt, så fantastiska smaker. Fullträff.
Angelica
2020-10-29Återkommande favorit!
Anna
2020-04-11Har ni glömt vattnet i det picklade grönsakerna?
Redaktionen ICAse
2020-04-14Hej Anna! Detta är snabbpicklade grönsaker så det behövs inget vatten. Lycka till. Hälsningar Ulrika