Bananvåfflor är perfekt som frukost, mellanmål eller varför inte som enkel lunch eller middag? Dessa matiga våfflor med banan görs på en smet med cottage cheese, ägg och havregryn och är därmed lite nyttigare än vanliga våfflor.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Följde receptet och visst våfflor blev mjuka och inte frasiga men goda! Vår ettårig gillade dem med. Ni som inte lyckas med gräddning gör fel att öppnar järn för tidigt eller har dålig kvalitet på järn. Även när man öppnar järn ska man bli försiktig då den lossnar långsamt. Vi har testvinnaren Wilfa WAS-623BELL och är det svårt att misslyckas med den :)
Lauras
2023-02-12God smet, de blev aningen frasigare om man gräddade dem med smör istället för kokosolja!
Elin
2022-03-27Mycket goda men svåra att grädda. Testa med förslag från tidigare kommentarer!
Christina
2021-04-22