Bananvåfflor är perfekt som frukost, mellanmål eller varför inte som enkel lunch eller middag? Dessa matiga våfflor med banan görs på en smet med cottage cheese, ägg och havregryn och är därmed lite nyttigare än vanliga våfflor.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese och yoghurt.
Kommentarer
Elin
2022-03-27God smet, de blev aningen frasigare om man gräddade dem med smör istället för kokosolja!
Christina
2021-04-22Mycket goda men svåra att grädda. Testa med förslag från tidigare kommentarer!
Katarina
2021-04-02Härligt med lite matigare o nyttigare våfflor. Tillsatte dock 1/2 del vetemjöl för att dom skulle få lite mer stadga. Körde en liten stund med mixer och hade på lite olja cirka varannan lagg. Gräddade i 3 min. Jag använde rapsolja istället för kokosolja. Mysig helglunch!