Bananraita

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bananraita

Bananraita är ett krämigt och smakrikt tillbehör som passar exemplariskt till kött. Du mosar ihop den söta bananen med den syrliga yoghurten och kryddar med het kajennpeppar och garnerar med en grann myntakvist.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002

Bananraita

Ingredienser

6 portioner
3 bananer
2 1/2 dl naturell yoghurt
1/2 krm kajennpeppar
ev mynta till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Banan- och jordgubbsbowl
Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bananplättar med bärröra
Betyg 3.1 av 5.106 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tropisk dröm med mango och passionsfrukt
Betyg 3.5 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Clementinglass med kokos och vanilj
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Banan- och limecolada
Betyg 4.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mangoglass med granatäpplesprinkles
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad